DE EUROLOGOS GROUP

DE EUROLOGOS GROUP

De Eurologos Group is  een van de internationale marktleiders voor vertaling en meertalig editing. Het heeft kantoren op vier continenten en levert diensten (copywriting, vertaling-adaptatie, lokalisatie, tolken en grafisch- en webdesign) daar waar de talen worden gesproken.  Het motto:  "de productie van talen herlokaliseren", omdat alle producties gedelokaliseerd kunnen worden, behalve die van de talen.   Daarom blijft Eurologos tal van kantoren openen in de belangrijkste economische centra van de planeet: daar waar de talen gesproken worden!

Mededeling van Franco Troiano, CEO van Eurologos Group:

"De EUROLOGOS Group, die ik in 1977 in Brussel oprichtte, baseert haar activiteiten op het vlak van taal- en multimediadiensten op het principe van het 'glokale': de perfecte fusie tussen de globale en de lokale dimensie.
De Eurologos Group blijft zijn huidige communicatiediensten herlokaliseren en lokaliseren.
Eurologos zal binnenkort nog meer kantoren openen om haar klanten de allereerste voorwaarde voor elke meertalige en multimediale publicatie van hoge kwaliteit te kunnen garanderen: ze produceren of controleren in de doelmarkt, daar waar de taal wordt gesproken.
Meer dan 90% van de wereldwijde productie van de talen is nog gedelokaliseerd!
Het is absurd dat een bijzonder groot deel van de wereldwijde productie van de vertalingen nog altijd wordt verwezenlijkt door uitsluitend plaatselijke bureaus. Trouwens, hoe kan een vertaalbureau dat slechts in één land is gevestigd, zijn klant meertalige teksten en lay-outs garanderen?"

Les agences du Groupe Eurologos dans le monde

Eurologos Group. Wanneer 'think global, act local' in zijn meest 'glokale' vorm wordt gerealiseerd.

agencies-world