Geschiedenis

GESCHIEDENIS

In 1989 werd Littera Graphis gesticht  in Brussel door  zijn moederbedrijf Eurologos, dat snel besloot om zijn ICT (Informatie en Communicatie Technologie) diensten te integreren in zijn meertalige diensten; die sluiten natuurlijk aan bij de interne- en klantcommunicatie van een bedrijf.

 

1989 Eurlogos Group opent  de grafische studio Littera Graphis. De activiteiten hielden in: grafisch ontwerp, prepress, drukwerk, software lokalisatie, en later, website lokalisatie.  De missie was om alle infografische departementen te beheren voor de kantoren die Eurologos wereldwijd zou vestigen.

1992Littera Graphis  evenaart de leiders in zijn branche.

1995 Eerste website ontworpen door Littera Graphis.

1996Creatie van de eerste buitenlandse Eurlogos kantoren die Littera Graphis vakkundig bestuurt op het gebied van infographics.

2001Het aantal internationale kantoren  bestuurd door Littera Graphics overschrijdt tien.

2003 Littera Graphis verhuist naar het nieuwe hoofdkantoor Eurologos-Brussel, een kantoor van 740 m², en pint zijn bedrijf vast.

2013 Integratie van dubbing en ondertiteling in de diensten van Littera Graphis.

2014Het algemeen bestuur wordt overgedragen aan Odile Troiano: complete integratie van grafisch ontwerp en webactiviteiten voor de volledige meertalige communicatie van Eurologos Group.