Multimedia

MULTIMEDIA

 

Fotografie

Waarom niet gebruikmaken van Littera Graphis's fotografen om uw communicatie te perfectioneren en te personaliseren? Onze grafisch ontwerpers en fotografen werken samen om een op maat gemaakte service te leveren.
Fotoshoots, retoucheren, evenementen die een authentieke sfeer, identiteit en karakter overbrengen op het imago van uw bedrijf.

 

Video

Voor communicatie die direct, beknopt en efficiënt is, kan u video's toevoegen aan uw verscheidene dragers, websites en sociale netwerken of u kan ze uitzenden op evenementen.
Littera Graphis's creatieve video's hebben als doel de unieke identiteit van uw bedrijf, of evenement, zo goed mogelijk te reflecteren.
Bedrijfsvideo's, rapporten, diavoorstellingen, 2D en 3D animaties. Het volledige videoprodcutieproces en de sequencing- en filmdiensten zijn geïntegreerd in de algehele meertalige communicatiediensten van Eurologos Group.

 

Dubbing en ondertiteling

Dankzij meer dan 35 jaar ervaring in talen, specialiseert Eurologos Group zich ook in meertalige dubbing en ondertiteling. Sinds 2013, houden onze multimediadiensten ook dubbing voor langspeelfilmen in.