Visueel ID

VISUEEL ID

Wilt u uw visuele identiteit creëren, opfrissen of standaardiseren?  Littera Graphis ontwerpt de visuele identiteit van uw bedrijf zo dat die constant is over  de hele lijn. Uw onderneming is uniek, en daarom zal het werk van de studio volledig gepersonaliseerd zijn.

Uw visuele identiteit, die perfect aangepast is aan de doelmarkt, toont het karakter en de waarden van uw bedrijf .

De ervaring van Littera Graphis verzekert, dankzij zijn nauwe samenwerking met klanten op buitenlandse markten sinds 1989, de kwaliteit van zijn producten en diensten, verhoogt uw geloofwaardigheid, bevordert uw populariteit en benadrukt uw concurrentievoordeel.

Grafisch Charter

De creatie van de visuele identiteit van onze klanten begint altijd bij  de  conceptie van het logo dat het best uw bedrijfswaarden, attributen en karakter reflecteert.

Het Grafisch Charter is een essentieel hulpmiddel voor elke onderneming.  Het groepeert alle richtlijnen voor grafisch ontwerp  waaruit de visuele identiteit van uw bedrijf is opgesteld. Het Grafisch Charter verzekert samenhang van graphics over al uw communicatie, die als enige doel heeft het makkelijk identificeren met uw doelpubliek.

Dit document schetst, onder andere, het gebruik van een logo, type van logo, illustratiestijlen, kleuren (CMJYK, RGB, Pantone en anderen), lettertypen, en de graphics in andere documenten, zoals briefhoofden, visitekaartjes en brochures.